Baumit – tencuieli

Baumit, liderul in materiale de constructii din Austria, a convins expertii din 20 de tari din Europa in ultimii ani prin calitate, produse inovatoare si servicii garantate. Potofoliul de produse Baumit este extrem de larg, oferind, in acelasi timp, cele mai complete sisteme pentru constructii: finisaje, sisteme termoizolante, tencuieli, sape, gama baumacol, mortare de zidarie, produse pentru curte si gradina, betoane uscate.

Caparol – vopsele

Gama de produse este foarte larga – de la aditivi pentru betoane si mortare, sisteme de hidroizolatii speciale, sisteme pardoseli industriale, finisaje epoxidice, pardoseli decorative, adezivi si chituri pentru placaje curente si speciale, adezivi pentru parchet si covoare din PVC, linoleum, mochete, etc.

Mapei – adezivi

In decursul timpului, familia Squinzi a transformat o mica fabrica ce producea vopsele intr-o companie de clasa mondiala, lider in domeniul acoperirilor pentru pereti si pardoseli. Dezvoltarea companiei s-a bazat pe trei principii antreprenoriale: specializarea productiei, calitatea cercetarii si prezenta internationala, prin deschiderea continua de noi fabrici si sucursale pe cele cinci continente.

Caparol – vopsele

Compania DAW BENTA produce si comercializeaza materiale profesionale pentru finisaj in constructii, o gama larga de produse, de calitate superioara.

Sika – sigilari, lipiri

Sika ofera solutii de sistem complete, integrate, menite a deservi optim cerintele clientilor, dar si a respecta si proteja mediul inconjurator.

Rigips – sisteme gips-carton

Ca si dezvoltator, producator si distribuitor de materiale (sticla, materiale de constructii- izolatii, gips-carton, mortare -ceramica, plastic, cristale, materiale abrazive) Saint-Gobain transforma materiile prime in produse de inalta calitate si performata. Sectorul gips-carton (www.rigips.ro) produce placi si produse din gips, produse izolatoare si tavane.

Austrotherm – polistiren

Partenerul dumneavoastra ideal in domeniul materialelor din polistiren expandat EPS si extrudat XPS destinate termoizolatiilor precum si pentru elemente de profil fatade.

Metal Work Industry – profile metalice

Metal Work Industry SRL este specializata in productia si distributia de profile si accesorii metalice pentru structuri de gips-carton, plafoane modulare si fibra minerala.

Velux – ferestre mansarda

VELUX Romania pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de: ferestre de mansarda, rulouri si accesorii, unica pe piata din Romania.

Rasch – tapet

De mai mult de 100 de ani, Rasch GmbH & Co. imprima tapet de calitate inalta pentru pereti. Astazi, gama de produse cuprinde peste 4.500 de articole.