Index Despre noi Parteneri Servicii Noutati Contact
   Faianta - gresie
  Apavisa Porcelanico
  Aparici
  Atlas Concorde
  Ceramiche Piemme
  Halcon Ceramicas

   Finisaje in constructii
  Baumit - tencuieli
  Murexin - adezivi
  Mapei - adezivi
  Caparol - vopsele
  Sika - sigilari, lipiri
  Rigips - sisteme gipscarton
  Austrotherm - polistiren
  Metal Work Industry - profile
      metalice
  Velux - ferestre mansarda
  Rasch - tapet

   Mobilier baie
  Arthema
  Tenda Dorica
  ROYO

   Cazi - cabine dus
  Banos 10
  Hidrobox
  Aquaform
  Aqua Bella

   Baterii baie
  Grohe
  Hansa
  Graff
  Kludi

   Obiecte Sanitare
  Sanindusa
  Roca
  Mondial
  Cersanit
  Ideal Standard
Parteneri
Finisaje in constructii

www.baumit.ro  

Baumit - tencuieli

Baumit, liderul in materiale de constructii din Austria, a convins expertii din 20 de tari din Europa in ultimii ani prin calitate, produse inovatoare si servicii garantate. Potofoliul de produse Baumit este extrem de larg, oferind, in acelasi timp, cele mai complete sisteme pentru constructii: finisaje, sisteme termoizolante, tencuieli, sape, gama baumacol, mortare de zidarie, produse pentru curte si gradina, betoane uscate.

 

 

 

 

 

 


www.baumit.ro  

Murexin - adezivi

Gama de produse este foarte larga - de la aditivi pentru betoane si mortare, sisteme de hidroizolatii speciale, sisteme pardoseli industriale, finisaje epoxidice, pardoseli decorative, adezivi si chituri pentru placaje curente si speciale, adezivi pentru parchet si covoare din PVC, linoleum, mochete, etc.

 

 


 

 

 

 

www.mapei.ro  

Mapei - adezivi

In decursul timpului, familia Squinzi a transformat o mica fabrica ce producea vopsele intr-o companie de clasa mondiala, lider in domeniul acoperirilor pentru pereti si pardoseli. Dezvoltarea companiei s-a bazat pe trei principii antreprenoriale: specializarea productiei, calitatea cercetarii si prezenta internationala, prin deschiderea continua de noi fabrici si sucursale pe cele cinci continente.

 

www.caparol.ro  

Caparol - vopsele

Compania DAW BENTA produce si comercializeaza materiale profesionale pentru finisaj in constructii, o gama larga de produse, de calitate superioara.

 

www.sika.ro  

Sika - sigilari, lipiri

Sika ofera solutii de sistem complete, integrate, menite a deservi optim cerintele clientilor, dar si a respecta si proteja mediul inconjurator.

Standardele produselor Sika sunt: economic, durabil, ecologic. In Romania, Sika este lider de piata in domeniul aditivilor pentru betoane, al hidroizolatiilor pentru acoperisuri din membrane PVC si consolidarilor structurale cu fibra de carbon.

 

www.saint-gobain.ro  

 Rigips - sisteme gips-carton

Ca si dezvoltator, producator si distribuitor de materiale (sticla, materiale de constructii- izolatii, gips-carton, mortare -ceramica, plastic, cristale, materiale abrazive) Saint-Gobain transforma materiile prime in produse de inalta calitate si performata. Sectorul gips-carton (www.rigips.ro) produce placi si produse din gips, produse izolatoare si tavane.

 

www.austrotherm.ro  

Austrotherm - polistiren

Partenerul dumneavoastra ideal in domeniul materialelor din polistiren expandat EPS si extrudat XPS destinate termoizolatiilor precum si pentru elemente de profil fatade.

 

www.metalwork.ro   

Metal Work Industry - profile metalice

Metal Work Industry SRL este specializata in productia si distributia de profile si accesorii metalice pentru structuri de gips-carton, plafoane modulare si fibra minerala.

 

www.velux.ro   

Velux - ferestre mansarda

VELUX Romania pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de: ferestre de mansarda, rulouri si accesorii, unica pe piata din Romania.

 

www.rasch.de   

Rasch - tapet

De mai mult de 100 de ani, Rasch GmbH & Co. imprima tapet de calitate inalta pentru pereti. Astazi, gama de produse cuprinde peste 4.500 de articole.

  

 

 

   Index | Acces cont | Parola pierduta | Stiri prin email | Carte de oaspeti | Contact |